8-месечен онлайн курс по английски език, нива А1, А2, В1 и В2

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
48лв.
980.00лв.-95%
Изтекла оферта
Валидност на офертата от 18.06 до 30.06
Имате високи цели, свързани с английския? Ами тогава действайте - English Language Academyще ви даде силен тласък, а ученето ще става онлайн!

Онлайн курс по английски език, нива А1, А2, В1 и В2 с 8-месечен достъп - за 48лв, вместо за 980лв.


Офертата включва:
Валидност на Грабо ваучера: от 18 Юни 2018 (Понеделник) до 30 Юни 2018 (Събота).
С предварително записване, най-късно до 30 Юни, на E-mail: eacademy@abv.bg, като посочите номер и секретен код на ваучер.
В рамките на 48 часа след записване ще ви бъде изпратен регистрационен код за достъп, парола и подробна инструкция за работа с платформата, с които да направите регистрацията си на: http://academybg.eu/.
Един ваучер е за един човек.
Курсът протича в рамките на 8 месеца (по 2 месеца за всяко ниво). Обучението започва от часа и датата на успешната регистрация.
Курсът включва: - Думи и фразеологични изрази, които са представени с флаш карти, озвучени на английски и преведени на български език, което дава възможност на курсиста за много по-лесно запомняне и усвояване; - Над 650 думи и фразеологични изрази за всяко от нивата; - Компактно поднесени граматични уроци, отговарящи на Европейската езикова рамка, за всяко от четирите нива; - Тестове с граматични упражнения и вградена скала за проследяване на напредъка на всеки курсист за всяко ниво (допълнителни граматични упражнения, при желание от страна на курсиста); - Текстове за четене с разбиране на английски, отговаряне на въпроси след всеки тест, писане на есета за всеки урок, както и текстове за превод, отговарящи на Европейската езикова рамка за нивата В1 и В2 (есетата се изпращат на посочения E-mail и до 3 работни след това се връща с рецензия с оценка).
Всеки успешно завършил курсист получава английски сертификат за владеене на езика, за който се доплащат около 4лв за доставка до офис на Еконт.
Всеки успешно завършил курсист получава сертификат за владеене на съответното ниво, като се доплащат около 4лв за доставка до офис на Еконт. За целта трябва да изпратите на E-mail: eacademy@abv.bg трите си имена на латиница, завършено ниво, мобилен номер и точен адрес на офис на Еконт за доставка до поискване. Доставката се извършва в рамките на 12 работни дни след приключване на курса.
За повече информация: 0877 333 517 (Понеделник - Неделя: 10:00 - 22:30ч).

Вижте още подобни предложения

Top