Едномесечен дистанционен курс "Основи на актьорското майсторство, техника на речта и изкуството на комуникацията"

Оценка: 0 / 5, 0 Глас(а)
Офертата е изтекла
Абонирай се
оферта от grabo.bg
45лв.
120.00лв.-63%
Изтекла оферта
Валидност на офертата от 18.06 до 18.07
Ако усещате актьорски заложби в себе си, нека да не ви притеснява това, че не сте завършили НАТФИЗ! Тренинг център АйДжейще ви помогне да се научите да бъдете освободени, духовити и искрени в различни ситуации.

Едномесечен дистанционен курс "Основи на актьорското майсторство, техника на речта и изкуството на комуникацията" - за 45лв, вместо за 120лв.


Повече за курса:
Валидност на Грабо ваучера: от 18 Юни 2018 (Понеделник) до 18 Юли 2018 (Сряда).
След издаване на ваучер (и най-късно до 18 Юли) е необходимо да изпратите на E-mail: office@training-center.bg следната информация: двете си имена, името на тренинга, номер и секретен код на ваучера, както и електронна поща, на която да получавате материалите за курса.
Курсът не е присъствен, а изцяло по електронен път.
Тренингът се състои от 5 части, които ще получавате регулярно, по една на седмица, в PDF формат. Всяка част съдържа теория, практически занимания и инструкции за самостоятелна работа.
Желателно е да пристъпите към заниманията само, ако сте се запознали с предишната част и сте изпълнили практическите задачи.
Препоръчително е след завършването на курса да продължите заниманията поне още няколко месеца, за да затвърдите новите умения.
Обратната връзка се осъществява по Е-mail.
По желание след дистанционния курс може да получите сертификат, за който се заплащат допълнително 16лв. Доставката е с Еконт и е за сметка на клиента.

Вижте още подобни предложения

Top